Vårt lag består av 15 energiska flickor som tränar fotboll och har kul tillsammans. Vi tycker att det är viktigt med en bra lagandra och vill alla spelare ska trivas i vårt lag. 

Efter några veckors höstpaus, började vi träna igen och under hösten har vi tränat en gång per vecka. Från och med januari började vi träna två gånger per vecka, en gång i Botniahallen och en gång i gymnastiksalen. Träningarna flyttas utomhus så fort vädret tillåter och under sommaren kommer vi att träna ca 2 ggr/vecka . 

På träningarna har vi mycket fokus på att lära spelarna tekniska basfärdigheter samt grundläggande saker gällande spelförståelse och speluppfattning. Vi vill att alla spelare utvecklas och på matcherna får alla spelare ungefär lika mycket speltid. 

Under vintern har vi förutom några träningsmatcher även spelat en inomhusturnering i Ilmajoki. Förutom spel i distriktsserien kommer vi även att delta i några turneringar bl.a. Piteå Summer Games, vilket nog kommer att vara en av sommaren höjdpunkter för flickorna.