Flickor 2010/11 är ett glatt flicklag som nu spelat tillsammans som lag i två säsonger, detta blir tredje. Ifjol deltog vi i Juniorcupen, Wasa Football Cup och Norrvalla Cup samt en mindre träningscup under våren. I Juniorcupen tog vi oss ända till semifinal efter att ha slagit ut FC Sport på straffar. Semifinalen förlorade vi mot Laihian Luja men det var otroligt tappra tjejer som gav allt!

 

Denna säsong kommer vi att delta i Juniorcupen F9 som pågår under sommaren, i juli är vi anmälda till sommarens höjdpunkt Wasa Football Cup och tanken är att avsluta säsongen med Norrvalla Cup i Vörå i september. Nu i vår förstärker vi också vår träning inför matchsäsongen med två endagsturneringar; en ordnad av FC Sport i april och en ordnad av BK-48 i maj. Laget utgörs av tretton spelare. Flickorna i laget har spelat fotboll olika länge och nya ivriga spelare är varmt välkomna med i vår glada gemenskap!

 

Årets säsong började då den förra tog slut, i september tränade vi ute på gräs, därefter i gymnastiksalen vid Kvevlax skola och sedan i Botniahallen. Efter att Botniahallen stängt för fotbollssäsongen tränar vi åter igen inne i gymnastiksal och i Adidashallen i Vörå innan vi flyttar ut på grus i väntan på grönbetet dvs. grästräningarna. Sedan januari tränar vi två gånger i veckan och vi fokuserar på spelglädje och lagkänsla. Det ska vara roligt att spela fotboll och vi gör det som ett lag!