Förverkliga fotbollsintresset med oss!

Vi vill erbjuda alla en möjlighet att spela fotboll i FC Kuffen, både nybörjare och mer erfarna spelare, oavsett nivå och ambition. Vi vill erbjuda en trygg, jämlik och inkluderande verksamhet till rimliga kostnader.

De flesta av våra lag börjar träna i december och avslutar säsongen i slutet av september. Minikuffens 6-åringarnas verksamhet börjar vanligtvis i juni.

Ta kontakt för att prova på fotboll med oss

För att börja spela fotboll i FC Kuffen, sök upp rätt lag i menyn. Klicka på lagledarens namn för att se hens kontaktuppgifter och anmäl intresse, så får ni information om träningar och hur laget fungerar. Man kan kostnadsfritt pröva på några gånger innan man blir medlem.

Byte av förening

Nya spelare från andra än WFA-föreningar kan kontakta lagledaren i rätt åldersgrupp för att anmäla intresse.

Samarbetsföreningarna i Wasa Fotbollsakademi har kommit överens att byte av förening bör undvikas så långt som möjligt, för att kunna bibehålla lag i alla föreningarna. Sammanslagning av olika föreningars lag är att föredra framom att spelare byter förening. Om det ändå finns vägande skäl att byta förening, bör föräldern först diskutera med nuvarande lags tränare.